PRO IQ

PRO IQ er en robust og ekstremt holdbar serie i fra Scanpan og er designet for det profesjonelle kjøkkenet. Serien har produsert i Danmark og inneholder 100% resirkulert aluminium. I tillegg til å være lette og håndterlige produktene gir de også optimal og jevn varmefordeling.

 

Alle produktene har et non-stick belegg som gjør produktene ekstremt slitesterke og enkle å rengjøre. Håndtakene er i rustfritt stål og glasslokkene har dampventiler og stål kant

 

 

Scanpan får du kjøpt hos din nærmeste kjøkkenbutikk

SE MER

CTX

CTX-serien er gryter og stekepanner for både induksjon og andre typer komfyrer.

 

Serien er produsert i Danmark og består av et non-stick belegg, keramisk titanium, 18/10 rustfritt stål, aluminiumlegering, ren aluminium og 18/0 (magnetisk) stål. Serien er lett å håndtere og er ildfast opp til 260°C.

 

I tillegg er den spesielt holdbar og motstandsdyktig mot metallredskaper. 

SE MER

MAITRE D'

Maitre D' er en stilfull serie i kobber fra Scanpan. Serien har multi-lags konstruksjon med rustfritt stål, aluminiumslegering, rent aluminium og kobber. Dette gjør at det blir en rask og jevn varmefordeling.

 

På innsiden er den polert med 18/10 rustfritt stål, som gjør at den er ekstrem holdbar. Håntakene er i rustfritt stål og festet med nagler i samme materiale. Serien er polert med kobber på utsiden som gjør den blank og stilfull i utseende.

 

Serien passer til alle komfyrer unntatt induksjon. 

SE MER

MAITRE D' STEEL

Maitre D' Steel er en elegant og dekorativ serie i fra Scanpan. Den er blankpolert i rustfritt stål, som gjør at den er ekstrem holdbar og enkel å rengjøre.

 

Multi-lags konstruksjonen med aluminiums kjernen gir en rask og jevn varmefordeling. Serien tåler også opp til 260°C som gir mange bruksområder.

 

Passer for induksjon og alle typer komfyrer. I tillegg tåler den oppvaskmaskin. 

SE MER

FUSION 5

FUSION 5 er et stilrent og er fryd å jobbe med på kjøkkenet. Serien har en aluminiums kjerne som gir en rask og jevn varmefordeling ikke bare i bunn, men også på sidene. Den veier ikke mye og kantene er laget slik at man kan helle uten at det drypper.

 

Alle produktene tåler opp til 260°C, som gir mange bruksområder. Serien passer til induksjon og alle andre typer komfyrer. I tillegg tåler den oppvaskmaskin. 

SE MER

IMPACT

IMPACT er en lett og slitesterk serie fra Scanpan. Serien har en aluminiums kjerne som gir en jevn og rask varmefordeling. Kantene er designet slik at man kan helle uten og dryppe. Innsiden er polert av 18/10 rustfritt stål som gir ekstrem holdbarhet.

 

Produktene i serien tåler opp til 260°C, som gir mange bruksområder. Håndtakene er i rustfritt stål.

 

Serien passer for induksjon og alle andre typer komfyrer. I tillegg kan den vaskes i oppvaskmaskin. 

SE MER

Kontakt oss: 

22 09 12 40

Firmapost@myklestad.no

Strandveien 55

1366 Lysaker

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

2017 Myklestad AS